Montag, 17. Mai 2010

Egy új hét kezdetén...

Csodálom Istent,hogy miként szól hozzám.Ö mindig tudja mire és mikor van szükségem.Olyan jó érezni az Ö szeretetét.Kis dolgokban is megnyilvánult ma is szeretete felém.Pl.
-ha" csak ugy " máról holnapra már nem csorog az orom(az allergia miatt)
-ha "csak ugy" egy telefon beszélgetés (hivatalos iroda) jó eredményel fejezödik be
-ha "csak ugy" a busznak késése van azért hogy én elérjem
-ha "csak ugy" 2 felsöt aprópénzen megkapom az üzletbe
ezek a "csak ugy" Isten szeretete felém.
Megosztom veletek is az Ö üzenetét ma számomra...tegyétek ti is magatokévá!
Isten feléd irányuló gondolatai

És nékem milyen kedvesek a te gondolataid, oh Isten! Mily nagy azoknak summája! Számlálgatom őket: többek a fövénynél. (Zsoltár 139: 17 – 18)

Tudod-e, hogy Isten éppen most is rólad gondolkodik? Állandóan gondolkodik rólad. Mindig a gondolataiban vagy. Tudod-e, hogy min gondolkodik? Nem arról, amit rosszul tettél az életedben. Nem, Ő azokról a jó dolgokról gondolkodik, amiket a jövődre tartogat. A Jeremiás 29:11 azt mondja, hogy az Ő gondolatai a javunkra vannak. Az Ő tervei arra vannak, hogy sikeressé tegyen bennünket, és jövőt és reménységet adjon nekünk. (Mert én tudom az én gondolataimat, amelyeket én felőletek gondolok, azt mondja az Úr; békességnek és nem háborúságnak gondolata, hogy kívánatos véget adjak néktek.)

Tudod-e, még min gondolkodik? Azon, hogy mennyire szeret téged. Nem haragszik rád, hanem őrülten „szerelmes” beléd! Hadd hozzon ez a szeretet biztonságot a szívedbe és elmédbe. Csak végy most egy mély lélegzetet, és szívd magadba szeretetét és békességét. A Biblia azt mondja, hogy a teljes szeretet kivet minden félelmet. Amikor elfogadod az Ő szeretetét, az kiűzi a félelmet, és teljes bizonyosságot ad, hogy megragadd a jó dolgokat, amiket fenntart számodra.

Ima a mai napra:

Istenem, Atyám, köszönöm, hogy gondolsz rám ma. Köszönöm, hogy szeretsz engem, és munkálkodsz az életemben. Elfogadom a Te szeretetedet, amely kiűz minden félelmet. Tégy engem újjá, ahogy Rólad elmélkedem. Jézus nevében. Ámen.
Áldott hetet!!

4 Kommentare:

Nelly hat gesagt…

Erőt adó igei gondolatok, dicsőség az Úrnak érte! :)

Hajni hat gesagt…

Koszi Marika es AMEN az imadra!

Gyöngyi hat gesagt…

Köszi Marika, bátorító szavak.És milyen csodálatos hogy nem csak üres beszéd, hanem IGAZSÁG :)

Borzási A. Kriszta hat gesagt…

nekem hiányzol most jobban mint máskor...