Montag, 3. Mai 2010

Yahoo-sok

ti is kaptok a messen furcsa linkeket??Nekem egyre jönnek már 2-3 napja...:(

8 Kommentare:

Both Erika hat gesagt…

igen, sőt mikor egy egy valakinek a blogjára kattintok és azon belül is kattintgatok kijönnek nem kívánt oldalak, get money, és ilyenek, engem nagyon zavar...
mit tehetünk? Mindig félek, hogy vírus is jön, de hát csak megnézem a blogokat, mert akarom tudni mi van a barátaimmal.

Anna hat gesagt…

A yahoo messengeren tényleg van mostanába valami képes vírus. De engem nemcsak ez zavar, hanem a sok sületlen szöve amit küldenek ilyen-olyan felhívásokkal, a végén meg jön a szöveg hogy "bocsi én is kaptam" hát semmi bocsi! Nem kell mindent továbbküldeni amit kapunk!
Zavarnak azok az oldalak is amikről te írsz Erika, és azt hittem azért van mert vírusos a gépem, de már váijárattam a gépen a vírusellenőrzőt, újat is töltöttem és méis bejönnek a nemkívánt oldalak. Kár...

iri hat gesagt…

Sajnos ,jarkalnak a virusos linkek, hozzam is betevedt neheny ismerostol, de en egyszer mar megjartam, s nem nyitom meg, ha csak egy kicsit is gyanus.Most valami foto exe jar.Nem kell megnyitni.

Józsi hat gesagt…

Szolni kell annak, akitol jonnek, mert lehet nem is tud rola. Van egy cikk romanul itt, ahol ajanlanak is egy programot ami az ilyesmit tisztitja, termeszetesen, az kell futtassa, aki a linkeket kuldi.

A nem kivant ablakok ellen pedig ajanlatos nem Internet Explorer-t hasznalni, hanem olyan bongeszot, ami tudja azokat az ablakokat blokkolni - pl. Firefox : Tools -> Options... -> Block pop-up windows; Opera : Tools -> Quick Preferences -> Block unwanted pop-ups.

Abigél hat gesagt…

Én épp hét végén voltam a szerelőnél,ő is mondta h rengetegen mennek mert vírusokat szedtek be.Nekem is jött képes cucc amit tovább küldtem én is,de a barátnőm szólt h ne küldjek ilyeneket mert vírus hordozók.azóta én se nyitom meg őket.A szervízben mondták h úgy vannak becsomagolva a vírusok h a tűzfal nem veszi észre és simán átmennek.Nem kell mindent megnyitni,főleg ha csatolmány is van hozzá.
Üdv mindenkinek!

Gyöngyi hat gesagt…

Igen, mi is megteltünk trójai falóval, tehát vigyázni kell. Józsi jó tippet adott, mi Firefoxot használunk és nagyon jó.

Kiss Judit hat gesagt…

díjad van nálam.

marika hat gesagt…

köszönöm nektek!