Montag, 11. Oktober 2010

Pár gondolatok

a "Lélek-ápolása" Gyökössy Endre,könyvéböl,amit most olvasok.Nekem nagyon tetszik,ajánlom szeretettel masnak is aki még nem olvasta.
"Kötelességemnek érzem ,hogy isönként leleplezzük magunkban azokat a gócokat,amelyek hihetetlen energiával mérgezik,károsan befolyásolják az ember életét,és sodorják olyan tettekre,utakra,ahova ö maga se kivánkozik-s mégis arrafelé halad.
Úgy érzem ,pontosan azért van szükség lélekápolásra ,önmagunk lelkigondozására,hogy lelki sebeink ne váljanak elmérgesedett sebekké.Ismerjük fel idejében sérüléseinket,hogy Isten Szentlelke segitségével önmagunk is legyürhesük azokat!
Ezért szükséges ismernünk a lélek törvényeit,betegségeit,hogy önmagunk is megvizsgálhassuk és megsebzett lelki testvéreinknek is segitségére siethessünk,emig nem késö.Hogy Jézus Krisztus elé vihessük-Aki egy lelket többre tart az egész világnál."
-Ami napvilágra jut és leleplezödik:az már többé-kevésbé gyógyitható is.Ha pedig Jézus Krisztus jelenlétében leplezödik le és kerül napvilágra:akkor a legjobb úton van a gyógyulás felé.

1 Kommentar:

Monika hat gesagt…

Csatlakozom!: Bandi bácsi könyveiből nagyon fontosakat és jókat lehet olvasni és tanulni!!!!